Scifipaneeli Muusajuhlilla

muusajuhlat-banneri2-2019-1024x377

13.8. Oulun kaupunginkirjasto, tapahtumatila Laituri. Kaarlenväylä 3, Oulu

KLO 19 PIENOISPANEELI: SCIFI-KLASSIKOIDEN VISIOT

Useat scifi-klassikot sijoittuvat 2000-luvun alkuvuosiin. Elämme siis scifin maailmassa! Kun katsomme ikkunasta ulos, emme kuitenkaan näe lentäviä autoja, ja viimeisin lomamatkakin suuntautui Kuuta lähemmäksi. Millaisena kuuluisat tieteiskirjailijat kuten Arthur C. Clarke ja Philip K. Dick kuvasivat meidän nykyaikaamme kirjoissaan? Riemastuttavien ja pelottavienkin tulevaisuus- ja nykyisyyskuvitelmien äärellä tähtitieteilijä Pertti Rautiainen sekä kirjailijat Jenny Kangasvuo ja Mia Myllymäki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s