Ulysses – eurooppalainen odysseia

Olen mukana Ulysses European Odyssey -hankkeessa, jossa 18 kirjailijaa eri puolilta Eurooppaa tekevät uusia tulkintoja James Joycen Ulysses -romaanista. Jokainen kirjailija kirjoittaa tulkintansa yhdestä Joycen teoksen luvusta, ja minun vastuullani on kirjoittaa luvusta 15, jossa vieraillaan bordellissa. Luku vastaa Odysseuksen retkien vierailua velhotar Kirken saarella.

Oulussa hankkeen yhteistyökumppanina on Lumo Light Festival, ja syksyn 2023 valofestivaalilla on mukana hankkeeseen liittyviä teoksia. Oulussa esitettävien teosten erityisteemana on mielen hyvinvointi.

Teos, joka kokoaa kaikkien kirjailijoiden tekstit yhteen, ilmestyy kesällä 2024.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s