Vuolteen kirjoituskurssit siirtyvät

Tammi-helmikuussa alkaviksi merkityt Vuolle-opiston kirjoituskurssit Luova kirjoittaminen ja Kerro elämä – elämäkertakirjoittamisen ryhmä siirtyvät maalis-toukokuulle koronarajoitusten jatkumisen vuoksi.

Kurssi Luova kirjoittaminen siirtyy kokonaan etäkurssiksi, Kerro elämä – elämäkertakirjoittamisen ryhmä pyritään pitämään lähiopetuksena.

21058 LUOVA KIRJOITTAMINEN

Tule luovan kirjoittamisen etäryhmään! Tämä kurssi herättelee kirjoittamisen iloa ja intoa. Tavoitteena on helpottaa kirjoittamisen aloittamista, tukea keskenjääneiden tekstien loppuunsaattamista ja vahvistaa osallistujien oman kirjoittajaäänen löytämistä. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kirjoittamisessaan jumiin jääneille kokeneille kirjoittajille. Kurssilla tehdään kirjoitusharjoituksia kuvien, lyhyiden tekstien ja musiikin pohjalta. Harjoitukset keskittyvät luovuuden herättelyyn, tekstin tuottamiseen, eri tekstilajeihin tutustumiseen ja tekstin muokkaamiseen. Kokoonnumme 25.3., 15.4., 22.4., 6.5. sekä 13.5. Osallistujat saavat vetäjältä palautetta teksteistään koko kurssin ajan. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet – paperia ja kynän ja nettiyhteyksisen tietokoneen. Kokoonnumme Teamsin välityksellä. Opettaja lähettää kurssilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen hyvissä ajoin ennen kurssin alkua. Tervetuloa kirjoittamaan!

Opettaja: Jenny Kangasvuo

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Virtuaalitunti

Päivä ja kello: To: 17.00 – 19.30

Kevätlukukausi: 25.3.2021 – 20.5.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 47,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 17.1.2021 12.00

Ilmoittaudu viimeistään: 18.3.2021 22.55 osoitteessa
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=15211

21052 KERRO ELÄMÄ – ELÄMÄNKERTAKIRJOITTAMISEN RYHMÄ

Millaisen elämäntarinan haluat kertoa? Onko tarinasi kasvukertomus vai kenties komedia? Onko tavoitteenasi dokumentoida tarkasti mennyttä elämää vai kerätä hauskoja sattumuksia yhteen? Kirjoitatko itseäsi varten vai jälkipolville? Tule kertomaan tarinasi elämänkertakirjoittamisen ryhmässä olet sitten seniori tai nuorempi aikuinen! Kurssilla voit keskittyä niin omaelämäkerran kirjoittamiseen kuin jonkun toisen, esim. sukulaisen elämästä kertomiseen. Ryhmä antaa sinulle mahdollistuuden tarkastella elämäkertakirjoittamista monista eri näkökulmista. Voit myös halutessasi käyttää omaa kuvallista aineistoa, jonka pohjalta voit luoda tekstiä ja koota esim.valokuvakirjan. Kurssilla teemme erilaisia kirjoitusharjoituksia, tehtäviä sekä keskustelemme yhdessä. Mukaan tarvitset kirjoitusvälineet – paperia ja kynän tai kannettavan tietokoneen, miten itsellesi sopii. Opettajana kulttuuriantropologi ja kirjailija Jenny Kangasvuo. Kokoonnumme 18.3., 1.4., 15.4., 29.4. ja 27.5.

Opettaja: Jenny Kangasvuo
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Vuolle Opisto lk 302, Nahkatehtaankatu 2, 3. krs,
Päivä ja kello: To: 17.00 – 19.30

Kevätlukukausi: 18.3.2021 – 27.5.2021 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 47,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 16.11.2020 12.00

Ilmoittaudu viimeistään: 14.3.2021 22.55 osoitteessa
https://opistopalvelut.fi/oulunkansalaisopisto/course.php?l=fi&t=14968

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s