Suomen etniset vähemmistöt ja liveroolipelit – blogikirjoitus Lokissa

Kuvassa pelilauta ja afrikan tähti lautapelin tyylisiä nakkuloita.

Kirjoitin yhdessä Hanna Puolakan kanssa roolipeliblogi Lokiin artikkelin otsikolla Suomen etniset vähemmistöt ja liveroolipelit. Pohdimme tekstissä, miten tehdä larppaaminen etnisten vähemmistöjen kannalta helpommaksi harrastukseksi, ja kuinka etnisiä vähemmistöjä liveroolipeleissä tulisi käsitellä.

Näkökulmamme on larppaajan, mutta taustamme kulttuuriantropologina ja museologiaan erikoistuneena arkeologina antoi mahdollisuuden pohtia aihetta syvemmin, kuin larppaajayhteisössä aiemmin on pohdittu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s