Viimeinen 20×26-twiittausvuoro

Olen vuoden 2019 aikana twiittaillut helmikuussa ja heinäkuussa Oulun kulttuuripääkaupunkihankkeen twitter-tililtä, kummassakin kuussa viikon verran, kymmenen twiittiä per viikko. Twiitit ovat osa Oulun Kirjailijaseuran pyörittämää 20×26-twiittitaideteosta, johon osallistuu lisäkseni 19 muuta oululaista kirjailijaa, kukin 26 twiitillä. Yhteinen kirjallinen taideproggis jatkuu vielä tammikuun loppuun, mutta osa twiiteistä on nähtävissä Lumo-valofestivaalin yhdessä teoksessa heijastettuna Saaristonkadulla sijaitsevan rakennuksen seinään 22.-24.11.2019. En ole varma, onko teokseen valittu minun twiittejäni, mutta ainakin osa teoksen twiiteistä saa näkyvyyttä tuolloin.

Marraskuussa on viimeinen twiitausvuoroni ajalla 19.-22.11.2019. Teemaksi valitsin marraskuisen ilon ja elämän.

2019-11-08 13.25.43

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s