Uusien teosten ilta 28.11.2018!

Kotvimisen vallankumous esitellään Oulun Kirjailijaseuran Uusien teosten illassa keskiviikkona 28.11.2018 Oulun kirjallisuuden talolla (Sepänkatu 9). Ilta alkaa kello 18:00 ja esittelyssä on peräti 10 eri alojen kirjailijaa kertomassa teoksistaan.

Kotvimisen sanomaa ovat julistamassa Katri Rauanjoki ja minä, Pulukkisen Jonnalla on muita hommia. Listan mukaan olemme ohjelmassa seitsemänsinä, elikkä suunnilleen 19:30 ollaan lavalla, jos joku haluaa tähdätä just meitä näkemään.

Kirjoja on tietty myynnissä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s